„The International School Chess Festival”

În perioada 01-07.07.2024 în municipiul Ploiești a avut loc Festivalul Internațional al Șahului în Școală pe Echipe Mixte, competiție organizată de ACS Gambitul Damei Iași și omologată de Federația Internațională de Șah. Au participat 19 echipe din învățământul primar și gimnazial, extrem de valoroase, din S.U.A., Israel, Kazahstan, Kârgâzstan, Austria, Ucraina și România.

Tulcea a fost reprezentată de echipa mixtă a Liceului Teoretic Ion Creangă formată din următorii elevi: Dîrmon Diaconu David Marian (vicecampion județean la O.N.S.S.), Vlăduț Marius Valentin, Ciocan Denisa Elena (vicecampioană județeană la O.N.S.S.) și Tătaru Andreea Cristina (campioană județeană la O.N.S.S.).

 Clasamentul final pe licee, după cele 8 runde de joc:

Locul I –  Liceul Waubonsie Valley, Aurora, Chicago (S.U.A.) – 16 puncte

Locul al II-lea – Școala Green Village (Israel) – 14 puncte

Locul al III-lea – Liceul Teoretic „Ion Creangă” Tulcea (România) – 10 puncte

Felicitări echipei de șah a Liceului Teoretic Ion Creangă din Tulcea pentru obținerea locului 3 la această competiție internațională! Este o realizare remarcabilă ce reflectă nu doar talentul individual al fiecărui sportiv, ci și spiritul de echipă, strategia bine gândită și dedicarea intensă. Să atingi un astfel de nivel într-o competiție de șah este o dovadă a muncii asidue și a pasiunii pentru acest sport al minții. Felicitări încă o dată pentru această realizare extraordinară și pentru că ați adus cinste și onoare prin talentul și determinarea voastră atât liceului la care învățați, orașului Tulcea, dar și clubului de șah ACS Logic Delta unde vă antrenați! Felicitările se îndreaptă și către părinții care și-au susținut copiii pentru a participa la această prestigioasă competiție.Ați putea dori, de asemenea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *