Olimpiada Națională a Sportului Școlar la șah

Elevii noștri, entuziaști și dornici de a-și demonstra abilitățile și pasiunea pentru șah, acest joc fascinant, au dat startul competiției de șah în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, 2023-2024.
Sub îndrumarea atentă a domnului Sarighioleanu Marius, un arbitru cu experiență, elevii și-au pus în valoare talentul și abilitățile strategice. Atmosfera competitivă a fost îmbinată cu spiritul de fair-play și dorința de a învăța și de a se dezvolta în acest domeniu.
Remarcabili prin determinarea și prin modul în care au gestionat fiecare mișcare pe tablă, elevii au fost răsplătiți cu premii sub formă de diplome și medalii. Aceste recunoașteri au reprezentat nu doar o confirmare a efortului depus, ci și o încurajare pentru continuarea practicării și îmbunătățirii în acest sport minunat.
Evenimentul a fost onorat de prezența dlui profesor Șerban Eugen, din partea școlii, și el un pasionat al șahului, care a avut bucuria de a înmâna premiile merituoșilor tineri șahiști.
Mulțumim domnului director Szuchanszki Ștefan-Ivan pentru susținere precum și profesorilor îndrumători, Zaharia Veronica și Iamandi Roberto-Stelian.
Olimpiada Națională a Sportului Școlar la șah de la Liceul Teoretic „Ion Creangă” a fost nu doar un eveniment competițional, ci și o ocazie de a promova spiritul sportiv, disciplina și dezvoltarea personală a elevilor prin intermediul acestui joc străvechi și captivant.
„Șahul te ajută să te concentrezi, să-ți îmbunătățești logica. Te învață să joci după reguli și să-ți asumi responsabilitatea pentru acțiunile tale, cum să rezolvi probleme în diferite situații.” ― Garry KasparovAți putea dori, de asemenea...