Festivitatea de premiere, an școlar 2022-2023

Sâmbătă, 17 iunie 2023, Liceul Teoretic „Ion Creangă” a organizat festivitatea de premiere dedicată elevilor merituoși și talentați. Evenimentul a fost o ocazie specială de a recunoaște eforturile și realizările remarcabile ale elevilor la învățătură și în diverse domenii, inclusiv artistice, sportive și sociale.

Festivitatea de premiere a fost organizată într-o atmosferă plină de emoție și mândrie, în prezența cadrelor didactice, părinților, prietenilor și colegilor de școală ai laureaților.

Ceremonia a început cu un discurs inspirațional al directorului școlii, care a subliniat importanța efortului și angajamentului în obținerea succesului școlar și în dezvoltarea personală. Acesta a evidențiat și implicarea remarcabilă a profesorilor și sprijinul necondiționat al părinților, subliniind că aceste valori fundamentale stau la baza performanțelor de excepție ale elevilor. Elevii cu cele mai bune rezultate la învățătură au fost aplaudați cu entuziasm. Festivitatea de premiere a fost un moment deosebit, reprezentând o recompensă pentru eforturile depuse de elevi și o încurajare pentru a continua să obțină rezultate deosebite la învățătură și în diverse domenii.Ați putea dori, de asemenea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *