Festivitatea de absolvire – Un nod de amintiri și vise

Într-o atmosferă de sărbătoare, plină de emoție, s-a încheiat un capitol important în viața elevilor clasei a XII-a de la Liceul Teoretic „Ion Creangă” din Tulcea.
Festivitatea de absolvire, desfășurată în curtea școlii, a fost un moment de celebrare a eforturilor și realizărilor elevilor noștri.
Profesorii diriginți, cu ochii plini de mândrie și emoție, au mărturisit momentele petrecute alături de elevi, realizările acestora și cât de mândri sunt de progresul lor.
Elevii, eleganți, îmbrăcați în robe, au avut ocazia de a-și exprima sentimentele. Au vorbit despre prieteniile formate, lecțiile învățate și visurile lor pentru viitor. Fiecare cuvânt rostit a subliniat cât de mult a însemnat pentru ei această perioadă petrecută la Liceul Teoretic „Ion Creangă”.
Unul dintre cele mai emoționante momente a fost înmânarea diplomelor de absolvire. Fiecare elev, sub aplauzele și uralele celor prezenți, a primit acest simbol al realizărilor lor.
Această zi nu a reprezentat doar sfârșitul liceului pentru elevii clasei a XII-a, ci și începutul unei noi etape în viața lor. Cu toate provocările și oportunitățile care îi așteaptă, putem fi siguri că ei sunt pregătiți pentru a face față cu succes, purtând cu ei amintirile și lecțiile învățate la Liceul Teoretic „Ion Creangă”.


Ați putea dori, de asemenea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *